Westin BullTeez Shadtail 9,5 cm – pentru capturi de pozat

Westin BullTeez Shadtail 9,5 cm – pentru capturi de pozat

 

Plasticele de la Westin sunt de la an la an mai atractive, atat prin modelele noi create, cat si prin calitatea plasticelor folosite. Si printre produsele pe care le puteti folosi la capturarea rapitorilor peste medie se numara si modelul BullTeez ShadTail de 9,5 cm (avand greutatea de 7 grame), care, pe parcursul anului trecut, a fost cumva in teste pentru pescari, iar de anul acesta si-a intrat in drepturi.

BullTeez Shadtail este o naluca fabricata dintr-un plastic moale, are o forma supla si terminatia sa este in forma unei palete un pic supradimensionate. Pana aici lucrurile sunt simple si vazute la multe alte naluci. Insa, mai trebuie sa notati ca la aceasta naluca plasticul folosit este ceva mai suplu, ceea ce ii da o lejeritate mai mare nalucii sa aiba in timpul recuperarii o miscare mai naturala, iar cu ajutorul cozii in forma de paleta, paleta legata de o coada ceva mai subtire, miscarea devine mai atractiva, cu balans pe ambele flancuri. Naluca are miscari de atractie indiferent de viteza de recuperare. 

 

 

BullTeez este echipata cu ochi 3D, cu inotatoare ventrale, inotatoare anala si inotatoare dorsala si cu doua fante, spate/fata, pentru atasarea jigurilor in pozitie corecta sau armarea nalucii cu carlige offset. 

 

 

Naluca este oferita intr-o gama mare de culori (cu detaliile pictate manual), corpul contine multe detalii de finete (inclusiv impregnare cu glitter), iar rezultatul final este comparabil cu o naluca soft japoneza. BullTeez ShadTail se preteaza pescuitului stiucii, salaului, dar si bibanului de dimensiuni ceva mai mari, iar naluca se vinde la bucata sau in cutie cu 48 de bucati.  

 

 

Pentru achizitia Westin BullTeez ShadTail 9,5 cm va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI