Matei Dobrota, pustiul minune - castiga Mr. KOPYTO TROPHY Challenge

Matei Dobrota, pustiul minune - castiga Mr. KOPYTO TROPHY Challenge

 

Pentru Matei Dobrota, pustiul minune, care a reusit sa castige Mr. KOPYTO TROPHY Challenge alaturi de tatal sau, Mihnea Dobrota, supriza placuta a fost si testarea lansetei RtB FORTEZZA 5.2-14g, o lanseta senzitiva, dedicata pescuitului la salau prin actiunea extra rapida a varfului.


Matei, la cei 13 ani, are propriul stil de pescuit, simte sa pescuiasca mult mai relaxat si focusat la ce se intampla sub apa, dovada si faptul ca reuseste sa prinda mai multi pesti punctabili decat tatal sau. Matei a pescuit-o alternativ, cand simtea ca are nevoie de rapiditate in intepare. Lanseta transmite extrem de bine toate informatiile privind structura, simte toate micile atacuri si devine un adevarat killer cand e vorba de intepare si drill. O lanseta dedicata pescuitului la salau pe lac pe care, cu siguranta, o vom avea mereu in arsenal si la pescuitul de placere, dar si in pescuitul de competitie.  

 

 

Tata si fiu, Mihnea si Matei Dobrota, pleaca in dimineata zilei de 9 octombrie spre Sarulesti, sa incerce ceea ce pare imposibil: castigarea celui mai titrat concurs de salau din Romania - Mr. KOPYTO PREDATOR CHALLENGE 2020.

Greu spre imposibil sa reconfirmam locul 1 de la etapa a treia de pe Valea Argovei de acum o luna?! O sa o facem si de data asta, putem, nu a fost o intamplare. Este ce ne tot repetam intr-una in cap in ultima saptamana dinainte de concurs. Suntem o echipa care simte in acelasi fel, respira si gandeste la unison. 

Echipe titrate, oameni experimentati, cluburi puternice. Suntem singuri impotriva tuturor. Dar avem avantajul ca stim lacul, ii cunoastem toate zonele si comportamentul salaului de hranire in diverse situatii. Plecam de pe locul 41 din 45 de echipe, un dezavantaj, care urmeaza sa se transforme in avantaj a doua zi.

Cele trei zile de concurs fac din aceasta competitie una de hard, atat pe plan fizic, cat si mental. Prima zi, cu o ploaie infernala, demonteaza toate locurile productive din antrenament si muta salaul in pragul cu malurile batute de vant. A doua si a treia zi presiunea se stabilizeaza, ramanem pe tactica unitara de a pescui acelasi prag, prin repozitionare mai in larg. Castigam la diferenta de 2 puncte de a doua clasata! Restul e istorie.