Ring Star Dream Master Area DMA-1500SS – siguranta lingurilor oscilante pentru pastrav

Ring Star Dream Master Area DMA-1500SS – siguranta lingurilor oscilante pentru pastrav

 

La nivel mondial sunt foarte multe firme care produc cutii de toate formele si marimi, valigete si tot felul de produse de depozitare, multe dintre ele de buna calitate, dar cele produse in Japonia au ceva in plus. In frunte cu produsele Meiho. Totusi, o alta companie japoneza mai putin cunoscuta la noi, dar foarte apreciata la nivel mondial este Ring Star, care si-a inceput activitatea acum 130 de ani. 

Ring Star a inceput cu produse de lemn si otel, iar acum este specializat in produse de depozitare din plastic. Au un sortiment bogat, pentru diverse aplicatii si genuri de pescuit, iar cei care folosesc constant lingurile oscilante in special, cele pentru pescuitul la pastrav pe lac sau in incinte, au la dispozitie o frumoasa cutie numita Dream Master Area - DMA 1500SS. 

 

 

Dream Master Area - DMA 1500SS este una dintre cele mai subtiri cutii de pe piata, este fabricata dintr-un plastic extrem de rezistent, totul sustinut in spate de mai multe balamale din plastic, iar in fata se gasesc doua clapete pentru inchidere si deschidere, extrem de ermetice in pozitia inchisa, dar care apoi se deschid foarte usor. In interior se gasesc doua suprafete pentru depozitarea lingurilor, ambele placate cu spuma, pe ambele parti fiind atasate si cateva benzi din spuma ca despartitoare. Practic, sunt doua spatii de depozitare, iar in interiorul cutiei, in partea din mijloc, cei de la Ring Star au atasat o folie de plastic, ca la inchidere, ambele zone de depozitare sa fie protejate intre ele, pentru ca lingurile sa nu se loveasca intre ele si sa se zgarie. Cu ajutorul spumei din interior carligele se pot infige usor si, de asemenea, are rolul de absoarbe umezeala. 

 

 

Modelul Dream Master Area - DMA 1500SS are dimensiunea de 198 mm (lungime), 149 mm (latime), iar grosimea este de doar 20 mm si cantareste 206 grame. Printr-o aranjare corecta a oscilantelor se poate ajunge si la o depozitare de aproximativ 60-70 de bucati, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o partida de pescuit. Ring Star a realizat acest model in trei culori diferite - negru, portocaliu si verde, totul fiind o productie Made in Japan. 

 

 

 

Pentru achizitia Dream Master Area - DMA 1500SS va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Ring Star AICI