One' Up Viblade – un hibrid din noua generatie de naluci japoneze

One' Up Viblade – un hibrid din noua generatie de naluci japoneze

 

O alta naluca inovatoare produsa de japonezi este Sawamura One' Up Viblade, realizata in urma colaborarii intre firmele Sawamura si Jackall. Yukihiro Sawamura a venit cu ideea acestui hibrid, o combinatie intre un spinnerbait si vobler, acesta din urma fiind celebrul TN60 a celor de la Jackall. 

 

 

One' Up Viblade este tipul de naluca agresiva, care ofera atractia vizuala a spinnerbaitului, dar si laura sonora prin vibratiile inconfundabile marca TN60. Este tipul de naluca care poate fi pescuita la orice adancime si care acopera o suprafata mare de apa. Partea de spinnerbait este construita cu ajutorul unei sarme rezistente si beneficiaza de doua palete dintre care una este prinsa cu un inel despicat si cealalta, cu un vartej cu rulment. Totul este legat de voblerul TN60 a celor de la Jackall, un vobler deja clasic, poate cel mai cunoscut vobler rattling din lume, fara barbeta si blindat cu 8 bile plasate in cele doua camere de sunet, care formeaza un lestaj impecabil, dar si sonoritati de atractie sub pelicula apei. 

 

 

Asa cum se stie, TN-ul este un crankbait cu o constructie impecabila, este realizat din plastic ABS, avand in partea frontala un 'blindaj' de tungsten, care ajuta pescarul sa recupereze naluca in cele mai bune conditii la orice viteza, dar o si pozitioneaza cu botul in jos, pentru a permite ancorelor sa stea intr-o pozitie in care rata de agatare in structuri sa fie la nivel minim. 

 

Mai trebuie spus ca TN-ul din aceasta combinatie are marimea de 60 mm si cantareste 16 grame, iar armarea nalucii este facuta cu doua ancore duble. Un alt avantaj pentru One' Up Viblade este ca in anumite situatii aveti posibilitatea sa detasati partea de spinnerbait si sa ramaneti pur si simplu cu TN-ul, pe care il puteti folosi ca naluca separata. In zona nalucilor, One' Up Viblade este unica in acest moment si merita sa o incercati la pescuitul stiucii, dar si a salaului. 

 

 

Pentru achizitia Sawamura One' Up Viblade va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Sawamura AICI