MEIHO Reversible 250 V & 160 – doua noi “case” pentru voblere

MEIHO Reversible 250 V & 160 – doua noi “case” pentru voblere

 

Produsele Meiho sunt deja sinonime cu ceea ce inseamna calitatea. Mai mult, cand vorbim despre o cutie de depozitare, cele cu marca Meiho sunt de departe numarul unu in lume. Si cum an de an aceasta companie japoneza ofera noi si noi solutii, a venit momentul sa descoperiti doua dintre noile lor produse.

MEIHO REVERSIBLE 250V

Este tipul de cutie destinata depozitarii voblerelor de mari dimensiuni, in special celor folosite la pescuitul marin. Cutia este realizata din polypropilena, cu spatii de depozitare duble. Cutia de deschide pe ambele parti, fiecare parte avand patru spatii de depozitare. Fiecare parte beneficiaza de o inchidere cu o balama lunga, aceasta avand o prindere solida, fara sanse de a se deschide in timpul transportului. Spatiile de depozitare au forma unui triunghi, sunt incapatoare si pot depozita voblere pana la lungimea de 250mm.

 

 

Meiho Reversible 250V ofera si cateva fante dispuse pe fiecare lacas de depozitare, pentru a fi folosite la atasarea carligelor pentru o fixare mai buna a nalucii plus alte fante, care ajuta la o ventilatie ce ajuta la eliminarea condensului. Per total, este o cutie solida, extrem de practica, care poate fi incorporata in cutiile de tip BM-7000, BM-5000, VS-7080, VS-7070 si VW-2070

 

 

Caracteristici tehnice:

Lungime - 255 mm
Latime - 190 mm
Inaltime - 60 mm
Lacase - 8 (fiecare cu lungimea de 250 mm)
Inaltime lacas - 55 mm, latime lacas - 31 mm
Culoare - alba cu balamale albastre 

Pentru achizitia Meiho Reversible 250V va recomandam sa incercati AICI 

 

MEIHO REVERSIBLE 160

O alta productie 2020 a firmei Meiho este Reversible 160, cutie cu aceleasi caracteristici precum Reversible 250V, dar realizata intr-o dimensiune mai mica. Are insa cinci spatii de depozitare pe fiecare parte, fiecare spatiu putand "gazdui" un vobler cu dimensiunea maxima de 165 mm.  

 

 

Pe de alta parte, deschiderea cutiei se face diferit fata de Reversible 250V, pe latime, avand balamale din plastic rezistent si care se fixeaza perfect pe cutie. Nu lipsesc fantele de fixare a ancorelor si cele de aerisire, care ajuta si la drenarea apei dupa spalarea cutiei.
Bineinteles, cei care au de gand sa depoziteze si alte naluci in afara de voblere pot folosi cele doua cutii si pentru depozitarea nalucilor soft de dimensiuni mari sau chiar jiguri, de exemplu. Notati ca ambele cutii sunt Made in Japan, ceea ce confera din start siguranta unui produs de calitate. 

 

Caracteristici tehnice:

Lungime - 206 mm
Latime - 170 mm
Inaltime - 44 mm
Lacase - 10 (fiecare cu lungimea de 165 mm)
Inaltime lacas - 39 mm, latime lacas - 29 mm
Culoare - alba cu balamale albastre

Pentru achizitia Meiho Reversible 160 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Meiho AICI