Jackall Rhythm Wave – un metronom al swimbait-urilor

Jackall Rhythm Wave – un metronom al swimbait-urilor

 

La prima vedere pare un alt swimbait introdus pe o piata deja arhiplina de astfel de produse. Pe de alta parte, fiind un produs japonez creat de catre Jackall lucrurile stau un pic altfel. Adevarat, este un alt model de swimbait, care insa a iesit un pic altfel. A fost calculat in asa fel incat sa aiba aceleasi miscari, aceleasi batai indiferent de viteza de recuperare si mai mult, sa fie versatil in orice conditii. 

 

 

Se numeste Jackall Rhythm Wave si, asa cum reiese din denumire, datorita cozii de tip paleta si formei corpului, produce batai ritmice perfecte, precum un metronom. Se misca intr-un ritm propriu, cu batai pe laterale bine definite de catre cei de la Jackall. Are o forma alungita, este construit dintr-un plastic destul de moale, insa unul rezistent in cele din urma si acoperit cu striatii fine pana aproape de coada. La o prima vedere, ar putea sa nu impresioneze, dar dupa primele partide veti descoperi ca se misca un pic altfel decat restul si ca rapitorii il vor ataca daca veti gasi viteza corecta de recuperare sau daca il veti juca corect din varful lansetei. 

 

 

Jackall Rhythm Wave este realizat corect in cele mai mici detalii, este oferit in patru dimensiuni - 7.11 cm (8 bucati/pachet), 9.65 cm (7 bucati/pachet), 12.19 cm (5 bucati/pachet) si 14.73 cm (4 bucati/pachet), dar paleta de culori putea fi ceva mai generoasa. Tragand o linie, Rhythm Wave este tipul de swimbait pe care merita sa-l incercati la salau, biban si stiuca, este usor de armat (are lacasuri atat pe spate, cat si pe burta) si-l puteti folosi cu ce monturi doriti. 

 

Pentru achizitia Jackall Rhythm Wave va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI