Imakatsu IK-800 R2 – un crankbait de tip submarin

Imakatsu IK-800 R2 – un crankbait de tip submarin

 

N-am vazut niciodata la un crankbait de marime medie o barbeta asa de mare. Nici nu m-am gandit ca cineva va atasa o astfel de barbeta, dar firma japoneza Imakatsu a riscat si produsul final a reusit sa atraga multi pescari dornici de a explora adancurile.

Cu un nume de submarin, Imakatsu IK-800 R2, acest crankbait este cu adevarat un scufundator redutabil, fie ca vorbim de lacuri sau de rauri adanci. Are o forma bombata, destul de lata, cu o alungire spre coada si este realizat dintr-un plastic ABS, normal, de calitate japoneza. Atuul acestei naluci este barbeta lunga, destul de lata, ce are lungimea de 6,5 cm si latimea de 3,5 cm. Practic, barbeta are aceiasi lungime ca naluca, ceea ce ii ofera si o aerodinamica sporita. 

 

 

Pe de alta parte, cei de la Imakatsu au avut ideea de a monta sub barbeta un inel mic de care se poate atasa o greutate precum cea folosita pentru monturile dropshot, pentru a oferi nalucii o scufundare mai rapida, dar si pentru miscari ceva mai agresive. IK-800 R2 este o naluca solida careia i s-au atasat ochi 3D si doua ancore pozionate in asa fel incat nu se pot incurca intre ele. 

 

IK-800 R2 este un vobler de tip floating, are lungimea de 6,5 cm (fara barbeta), cantareste 21 de grame, are in interior o bila ce produce frecvente joase, o atractie in plus pentru rapitori si este oferita intr-o paleta de culori nu foarte mare, dar suficienta pentru rapitorii caruia i se adreseaza. Vopseaua si materialele folosite se preteaza si pentru pescuitul in ape sarate, iar cel mai important lucru de stiut despre IK-800 R2 este ca se scufunda pana la 8 metri, un adevarat record pentru astfel de naluci. 

 

Pentru achizitia Imakatsu IK-800 R2 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Imakatsu AICI