Gambler The Little EZ – swimbait american pentru rapitori romanesti

Gambler The Little EZ – swimbait american pentru rapitori romanesti

 

Compania americana Gambler Lures are o activitate de peste 20 de ani in conceperea nalucilor, iar produsele sale sunt de ani de zile apreciate si vandute la nivel mondial. Printre ultimele oferte marca Gambler se numara si swimbait-ul din gama Ez si anume, The Little Ez, care in America are ca destinatie bass-ul, iar la noi este perfect pentru pescuitul la salau. In restul Europei, aceasta naluca are ca adresabilitate si bibanul de dimensiune mare si in anumite situatii si stiuca.

 


N-am sa incep sa va spun ca este cea mai reusita naluca soft, dar ca orice produs american care este recunoscut la nivel mondial, The Little Ez este fabricat dintr-un plastic de calitate, are o textura destul de moale, dar nu in asa fel incat dupa primul atac sa se deformeze, pentru ca este destul de rezistent.

 


Are un corp articulat din doua bucati, coada este usor subtiata si ca terminatie are o paleta mare. Articulatia ofera cozii o miscare vibratila, un pic altfel decat a majoritatii swimbait-urilor, si inca de la caderea sa in apa devine o atractie pentru rapitori (inclusiv datorita impregnarii sale cu o aroma puternica marca Gambler).
Pe corp se gasesc orificiile pentru cei care folosesc carligele offset si cu aceasta ocazie notati ca The Little Ez poate fi pescuita si cu jiguri, in montura Texas, dar poate fi atasata si unui spinnerbait.

 


Gambler a realizat acest model in numai putin de 36 de culori, care este considerat unul dintre cele mai reusite swimbait-uri de pe piata asa ca merita sa le incercati mai ales pe timpul verii.

Alte detalii tehnice:

Lungime - 9,5 cm
Pachet - 9 bucati

Pentru achizitia Gambler The Little Ez va recomandam sa incercati AICI . Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Gambler AICI