Duo Roughtrail Blazin 110 – greu, dar rapid

Duo Roughtrail Blazin 110 – greu, dar rapid

 

Calitatea constructiei voblerelor japoneze este de gasit si in modelul Roughtrail Blazin a celor de la Duo International. Este un vobler conceput pentru pescuitul marin, dar poate fi folosit fara nicio problema si in apele dulci.

A fost realizat pentru a fi lansat la distante mari si pentru a fi pescuit in ape adanci ceea ce este un avantaj si pentru cei care pescuiesc de pe mal nu numai din barca. Totul se datoreaza faptului ca interiorul corpului este blindat cu plumb, iar armatura este din otel cu grosimea de 1,2 mm, foarte rezistenta pentru rapitorii de mari dimensiuni.

 

 

Pe de alta parte, in partea din spate, sub coada, Duo a montat o aripa un pic mai neobisnuita, dar care ajuta naluca sa aiba aceiasi actiune si acelasi balans in timpul recuperarii la viteze mari in ape adanci acolo unde presiunea poate destabiliza un pic miscarea nalucii. Practic, la viteza mare de recuperare, Roughtrail Blazin are cele mai eficace miscari si prezentari. Acest vobler se preteaza si pescuitului la trena. 

 


Din punct de vedere al designului, naluca are toate elementele pentru a arata ca un peste real. Operculi, ochi 3D, solzi etc. Constructia este din plastic ABS, barbeta este realizata dintr-un plastic transparent si rezistent, iar culorile sunt pictate manual. Au fost realizate zece modele, in combinatii atractive, care arata impecabil si care, foarte important, are o calitate a culorilor durabila in timp.
Modelul Roughtrail Blazin 110 are lungimea de 110 mm cu greutatea de 64 grame (este heavy sinking) si beneficiaza de doua ancore numarul 2. Totul este fabricat in Japonia, ceea ce garanteaza din prima calitate. 

 

 

Pentru achizitia Duo Roughtrail Blazin 110 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI