DUO Realis Jerkbait 100SP – varianta Pike Limited

DUO Realis Jerkbait 100SP – varianta Pike Limited

Dupa ce anul trecut a lansat cu succes versiunea Pike Limited pentru Jerkbait 120 SP, compania japoneza DUO scoate pe piata in sezonul 2017 aceeasi varianta pentru modelul 100 SP.

Realis Jerkbait SP este unul dintre cele mai apreciate voblere de tip jerkbait suspending de pe piata internationala, ocupand un loc fruntas in topul preferintelor pescarilor alaturi de nume sonore precum O.S.P., Megabass sau Jackall Bros.

Cu toate ca jerkbait-urile niponilor au ca principala tinta bass-ul, prind foarte bine diferite alte specii de rapitori prezenti in apele de pe intreg mapamondul.

In Europa, cel mai des sunt folosite la stiuca, pradatorul suprem de pe batranul continent. In mod natural, DUO a raspuns cererii pescarilor de spinning europeni oferind o versiune speciala, numita Pike Limited.

 

 

Pentru acest vobler suspending de 10 cm, Duo a folosit acelasi concept ca la 120SP : corp mai usor, greutate fixa si ancore supradimensionate 4X.


Jerkbait 100SP Pike Limited are o greutate de 14.5 grame, evolutie intre 0.8 si 1.5 metri si vine intr-o paleta de 8 culori foarte atragatoare, selectate de echipele DUO de pescari profesionisti. De remarcat sunt tiparele si culorile imitatie de biban (Perch ND) si de stiuca (Pike ND)

 



Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele DUO International AICI