Duo Bay RUF SV 70 – un fel de minnow cu vibratii fine

Duo Bay RUF SV 70 – un fel de minnow cu vibratii fine

 

In materie de voblere, compania japoneza Duo International este in top la nivel mondial, iar anual, japonezii, scot la suprafata tot felul de modele care de care mai interesante. Si un exemplu in acest sens este Bay Ruf SV, un vobler sinking realizat special pentru apele sarate, dar care la fel de bine poate fi utilizat si-n apele dulci.

Intr-un fel, aceasta naluca este cumva una de tip hibrid, avand un pic dintr-o cicada, cu ochetul de prindere a firului pe partea dorsala, iar forma sa este de tip minnow, cu un profil destul de ingust. Astfel, actiunea unui vobler de tip vibe cu profilul unui vobler minnow sunt elementele care il scot in evidenta, iar rezultatul final este unul apreciat de toti cei care l-au folosit. 

 

 

Duo Bay Ruf SV 70 este, in primul rand, un vobler usor de pescuit, are o stabilitate impresionanta la orice viteza de recuperare si, datorita profilului sau ingust, poate fi aruncat la distante mari. Mai mult, forma aerodinamica ii permite sa taie apa extrem de usor si sa fie manevrabil la orice adancime. Pe langa calitatiile datorate constructiei (inclusiv calitatea materialelor folosite), Duo Bay Ruf SV are si a atractie vizuala tipica unui produs japonez. Detalii de finete, ochi 3D, combinatii de culori excelente, elemente care fac ca produsul sa fie de avut in colectie. 

 

 

Duo Bay Ruf SV 70 este tipul de vobler rattling, care produce vibratii in apa, in timpul recuperarii sta in pozitie orizontala, avand capul aplecat spre fata si in apele noastre este o buna naluca pentru salau, avat, biban, stiuca si chiar somn. Duo Bay Ruf SV 70 are lungimea de 70 mm, este armat cu doua ancore numarul 10, cantareste 11 grame si este realizat intr-o paleta larga de culori. Mai trebuie sa stiti ca acest model vine si in varianta de 80 mm, care cantareste 16 grame. 

 

 

Pentru achizitia Duo Bay Ruf SV 70 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI