Booyah Toadrunner – o broasca careia i-a crescut o coada

Booyah Toadrunner – o broasca careia i-a crescut o coada

 

Broastele au ajuns si la noi printre nalucile preferate la pescuitul stiucii si, pe langa nenumaratele modele existente pe piata, puteti lua in calcul si noul model al americanilor de la Booyah, un nume important in domeniu. 

Este vorba despre Booyah Toadrunner, o naluca topwater construita pe scheletul modelului Pad Crasher, care in anii trecuti a avut mare succes nu numai in America. Noul model vine cu cateva imbunatatiri si sunt doua lucruri importante de scos in evidenta. Pe partile laterale, dar si pe burta, au fost adaugate cateva striatii evidente ce au rol sa faca si mai buna traiectoria nalucii in aer, iar ajunsa pe apa, naluca isi mentine o pozitie verticala perfecta. In al doilea rand, nalucii i-a fost atasata o coada de tip paleta, care in timpul recuperarii se poate roti la 360˚. Interesant este si faptul ca aceasta coada poate fi modificata dupa bunul plac, pentru ca in interiorul cozii a fost introdusa o sarma, iar voi veti putea inclina paleta cum doriti, in functie de tipul de sunet pe care doriti sa il faca atunci cand loveste luciul apei. Pe de alta parte, coada are si rolul de a face un zgomot de atractie printre rapitori. 

 

 

 

 

Naluca este realizata dintr-un plastic moale, picioarele broastei sunt stilizate prin skirturi de silicon, ochii sunt 3D, iar naluca este armata cu o ancora dubla. Este bine de stiut si ca puteti inlocui coada, care vine cu una in plus in pachet.

 

 



Tragand o linie, Booyah Toadrunner este o alta broasca ce merita a fi incercata, pentru ca vine cu cateva elemente in plus, elemente ce aduc ceva in plus in comparatie cu alte produse de gen. Naluca vine in doua dimensiuni - Toad Runner Jr. cu lungimea de 7,62 cm si greutatea de 14,1 grame si Toad Runner, avand lungimea de 11,43 cm si greutatea de 24,8 grame. Ambele modele sunt oferite intr-o gama larga de culori. 

 

 

Pentru achizitia Booyah Toadrunner va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Booyah AICI