Angry Lures – cea mai realista naluca soft?

Angry Lures – cea mai realista naluca soft?

 

In primul rand, multi se vor intreba de ce o naluca soft are acest pret. Adevarat, unul un pic cam piperat. Aceiasi intrebare si-au pus-o si pescarii europeni si firmele de distributie. Dar, in final, cam toti au ajuns la concluzia ca pretul reflecta calitatea. Iar calitatea produselor firmei Angry Lures consta in faptul ca naluca este lucrata manual, in calitatea plasticelor folosite (un plastic moale, suplu, dar si rezistent in acelasi timp), design, detalii etc. 

 

 

Angry Lures este un nume nou pe piata de pescuit din Europa, provine din Polonia si pana in acest moment se ocupa doar de naluci soft. Au o gama destul de variata, dedicata tuturor pestilor rapitori din apele dulci, iar fiecare model, este cumva unic. Nemtii si britanicii, mari amatori la pescuitul cu plastice, au ajuns la concluzia ca mai realist decat atat nu se poate. Ba chiar, considera ca fiecare naluca Angry Lures este precum un peste viu abia capturat. 

 

 

 

Polonezii chiar au reusit sa creeze o naluca extrem de realista, cu detalii pe care doar japonezii le pot realiza in acest fel, cu ochi 3D, iar gama de culori este diversa, cu combinatii care de care mai atractive. Insa, fiind produse realizate manual, naluciile pot avea mici deosebiri in ce priveste nunanta culorilor. 

 

 

Angry Lures ofera pescarilor o gama variata de modele, cu lungimi si greutati diferite, ce pot avea cozi articulate, dar si normale, cu terminatie in forma de paleta sau in forma de grub, toate putand fi pescuite atat in ape limpezi, cat si in ape tulburi, indiferent ca vorbim de lacuri sau rauri. Tragand o linie, toate modelele oferite de Angry Lures au aplicabilitate in apele noastre in special la pescuitul de stiuca, biban, salau si chiar clean. Mai ales ca aveti de unde alege...

 

 

 

 

 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Angry Lures AICI