ZipBaits Orbit 110 SP – suspendat printre stiuci

ZipBaits Orbit 110 SP – suspendat printre stiuci

 

Voblerele producatorului japonez ZipBaits sunt din ce in ce mai cautate pe piata europeana dupa ce in prealabil au fost acceptate mai ales, in America. Intra in categoria premium si ofera variante pentru toate speciile de rapitori. Printre cele mai populare modele create de ZipBaits se numara si Orbit, care are mai multe dimensiuni, iar varianta de 110 mm este printre cele mai folosite la pescuitul stiucii. 

 

ZipBaits Orbit 110 SP este un jerkbait de tip minnow, construit din materiale de calitate, cu un corp produs din plastic ABS, ce are in interior cunoscutul sistem magnetic de lestare pe care toti il stiu drept Mag Drive, sistem patentat in urma cu ani de ZipBaits si care in Japonia este cunoscut mai ales ca Super High Balanced System. Este un sistem foarte eficient, care in timpul aruncarii, ajuta naluca sa fie lansata cat mai departe, datorita sistemului intern in care greutatea din tungsten se duce in partea din spate, iar timpul aterizarii pe apa, totul se echilibreaza si naluca incepe sa aiba o miscare naturala, un balans perfect si o actiune intensa pe laterale in forma de zig-zag. 

 

 

 

Mai trebuie sa stiti ca ZipBaits Orbit 110 este un vobler suspending, care da randament maxim atunci cand este pescuit cu tehnica twitching, dar la fel de corect evolueaza si atunci cand il recuperati liniar insa, e indicat sa folositi o viteza de recuperare mai mare. Striatiile fine de pe corp, ochii 3D, barbeta solida, inclusiv modul in care este pictat fac, ca din punct de vedere vizual, Orbit 110 SP sa arate excelent.

 

 

Voblerul cantareste 16,5 grame si este armat cu trei ancore numarul 6 puse pe inele despicate numarul 2. Este conceput sa se scufunde intre 0,8 - 1,2 metri, iar producatorul recomanda sa folositi fir cu rezistenta intre 10 si 16 lb. Gama de culori este larga, destinata tuturor tipurilor de apa, inclusiv cele sarate. ZipBaits Orbit 110 SP este perfect pentru pescuitul stiucii, dar poate fi folosit si la pescuitul salaului in ape nu foarte adanci. 

 

Pentru achizitia ZipBaits Orbit 110 SP va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ZipBaits AICI