ZipBaits Calibra Jr. – ultimul tip de vibratii

ZipBaits Calibra Jr. – ultimul tip de vibratii

 

Cand vorbim despre un vobler japonez stim sigur ca ne putem baza pe el in orice situatie. Si un bun exemplu este Calibra Jr., realizat de catre cei de la ZipBaits, care au oferit pescarilor un vobler lipless de top.
Calibra Jr. este un alt model de vobler fara barbeta de tip rattling, unul care insa are cateva ceva in plus fata de competitori. Faptul ca beneficiaza de sistemul de lestare magnetic patentat chiar de catre ZipBaits si numit Mag Drive este un prim atuu, care ofera nalucii un echilibru perfect in apa. 

Sufixul Noise arata ca naluca produce un zgomot puternic, dar si vibratii intense, aceste doua combinate avand o atractie pentru rapitori. Calibra Jr. este conceput in asa fel incat sa poate fi aruncat la distante mari, dar si sa aiba o precizie in lanseu. Din punct de vedere tehnic, notati ca este un vobler, normal, de tip sinking, are lungimea de 6 cm, cantareste 10,8 grame si are o evolutie intre 1 si 4 metri. Este armat cu doua ancore numarul 8, ambele prinse pe inele despicate numarul 2. 

ZipBaits Calibra Jr. are un format aplatizat si aerodinamic, este construit din plastic ABS, are ochi 3D si este echipat cu componente de calitate. Vine in combinatii de culori bine alese, mai ales pentru cei ce obisnuiesc sa foloseasca un astfel de vobler la pescuitul salaului sau stiucii fie ca vorbim despre lac sau rau. 

Pentru achizitia ZipBaits Calibra Jr. va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ZipBaits AICI