ZipBaits Baby Hickory SR – micul japonez scufundator

ZipBaits Baby Hickory SR – micul japonez scufundator

 

Firma japoneza ZipBaits ofera de ani de zile multe modele de voblere. Majoritatea sunt pentru pescuitul marin, dar nu lipsesc nici modelele destinate pescuitului cu echipament UL in ape dulci. In urma cu ani a fost scos un reusit model numit Hickory, dar intre timp a fost adaugata si o varianta mai mica - Baby Hickory.

Baby Hickory un crankbait de mici dimensiuni, realizat cu tehnologii de ultima ora si care beneficiaza de un look tipic japonez. Este fabricat din plastic de tip ABS si este echipat cu Mag-Drive Super High Balansed System (patent ZipBaits), un sistem de transfer pentru greutatea interioara, care nu se bazeaza pe bile lasate libere intr-o camera, ca-n majoritatea cazurilor, ci pe o tija pe care este fixata o greutate din tungsten, greutate care se misca pe toata suprafata tijei. Tot ansamblul interior este fabricat din tungsten, tot angenajul este ceva mai greu decat o constructie din plumb, ceea ce ajuta naluca sa fie aruncata mult mai departe, sa aiba o stabilitate si mai mare in conditii de vant puternic, dar si sa corecteze evolutia sa sub pelicula apei.

Varianta SR (slow sinking) mai exact, usor scufundator are lungimea de 2,5 cm, cantareste 2,6 grame si este bine proportionata si calculata pentru a se scufunda intre 0,2 si 0,6 metri. Daca modelul Hickory beneficia de doua ancore, Baby Hickory SR are doar o ancora, una premium, care poate fi schimbata cu un carlig debarbetat, fara a influenta intr-un fel sau altul evolutia voblerului. Acesta ofera toate ingredientele necesare unui vobler de calitate prin echiparea sa cu ochi 3D, un inel despicat si o barbeta solida pentru dimensiunea sa. De notat este si faptul ca Baby Hickory SR creeaza in spatele sau o unda hidroacustica, care atrage rapitorii.

Varietatea de culori disponibila este mai mult decat satisfacatoare, atunci putem spune ca Baby Hickory este tipul de naluca pe care o puteti pescui in diferite conditii, pe tot parcursul anului si in diferite tipuri de ape, fie ca sunt limpezi sau tulburi. Puteti pescui aceasta naluca atat pe rauri, cat si pe lacuri si o puteti folosi la pastrav, clean si biban, iar Baby Hickory este de gasit si in varianta MDR (medium deep runner).

Pentru achizitia ZipBaits Baby Hickory SR va recomandam sa incercati AICI