Zip Baits Rigge Deep 35F – pericol pentru pastravi

Zip Baits Rigge Deep 35F – pericol pentru pastravi

 

Pentru pescuitul pastravului, pescarii au la dispozitie nenumarate modele de voblere, care de care mai atragatoare prin forme si culori. Insa, obligatoriu, mai trebuie sa luati in calcul si modelul Rigge Deep 35F, realizat de catre compania japoneza Zip Baits, unul care are cateva particularitati ce va pot ajuta in timpul unei partide de pescuit. 

 

 

Rigge Deep 35F este un crankbait ce are un corp cu o forma un pic mai deosebita, este realizat din plastic ABS si echipat cu o barbeta lunga, cu o geometrie si cu o pozitionare ce ajuta naluca sa aiba o actiune cu batati marunte si destul de agresive. In timpul recuperarii, voblerul are batai si pe laterale si, datorita, unui proces de colorare, ofera in timpul miscarii flash-uri de lumina. Echipat cu Mag-Drive Super High Balansed System (patent Zip Baits), un sistem de transfer a greutatii interioare, care nu se bazeaza pe bile lasate libere intr-o camera, ca-n majoritatea cazurilor, ci pe o tija pe care este fixata o greutate din tungsten, greutate care se misca pe toata suprafata tijei. Practic, tot ansamblul interior este fabricat din tungsten, tot angenajul fiind ceva mai greu decat o constructie din plumb, ceea ce ajuta naluca sa aiba fie aruncata mult mai departe si sa aiba o stabilitate si mai mare in conditii de vant puternic. 

 

 

 

Rigge Deep 35F are un centru de greutate jos, ceea ce face ca naluca sa aiba o stabilitate maxima si in cei mai puternici curenti. De altfel, naluca a fost proiectata pentru a fi pescuita pe rauri, dar se descurca la fel de bine si pe lacuri. Ca tinta ea a fost proiectata pentru pastrav, dar poate fi folosita fara nicio problema si la pescuitul cleanului si bibanului. Din punct de vedere coloristic, aceasta naluca are una dintre cele mai vaste palete de culori pe care le poate oferi un model in acest moment. 

 

 

Zip Baits Rigge Deep 35F este un vobler de tip floating, este realizat in varianta de 35mm, cantareste 2,2 grame si se scufunda intre 1 si 1,3 metri. Este echipat cu doua ancore, are ochi 3D, totul fiind o productie Made in Japan. De asemenea, producatorul recomanda a fi pescuit cu fire intre 2 si 6 lb, iar ca tehnica de recuperare cea mai eficienta este recuperarea lenta cu scurte miscari din varful lansetei. 

 

 

Pentru achizitia Zip Baits Rigge Deep 35F va recomandam sa incercati AICI 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Zip Baits AICI