YUM Crawbug – un rac cu detalii 3D

YUM Crawbug – un rac cu detalii 3D

 

Un rac este binevenit oricand in trusa unui pescar de rapitori chiar daca multi nu-l iau in calcul. Sunt insa situatii cand o astfel de naluca poate salva o partida de pescuit, iar una dintre cele mai reusite modele de gen este Crawbug, realizata de catre compania americana Yum. 


Crawbug este o creatura ce imita aproape la perfectiune un rac, atat ca miscari, cat si ca parte vizuala, totul fiind realizat in cele mai mici detalii. Naluca este realizata dintr-un plastic cu o textura moale, antenele, clestii si picioarele sunt extrem de flexibile si se activeaza, ca de altfel intreaga naluca, la prima miscare din varful lansetei sau la prima tura de manivela.

Corpul racului este gol, ceea ce il face flexibil, iar partea interesanta a acestei naluci este ca are un look cu detalii 3D, rar luate in calcul de alte companii. Calitatea materialului folosit face ca acest rac sa aiba miscari extrem de naturale si sa fie o naluca forte mai ales in apele limpezi. Mai mult, textura este destul de rezistenta asa ca veti putea folosi acest rac pentru o perioada mai indelungata. 

Crawbug poate fi pescuit usor cu diferite monturi - jig normal, Drop Shot sau Texas, iar armarea cu un carlig offset este o varianta la fel de buna, mai ales unul cu numarul 3/0. Faptul ca este impregnat cu un atractant ce emana diverse arome este un alt atuu pentru aceasta naluca care ofera absolut toate ingredientele pentru un produs de calitate si pentru a fi luat in seama cu prioritate.

Yum a creat acest model in doua variante, de 6,3 si 8,2 cm, ambele fiind de gasit cate 8 bucati/plic, iar gama de culori este mai mult decat suficienta. Se gasesc atat in varianta normala (o singura culoare), cat si in variante cu o serie de combinatii de culori, iar un alt lucru important de stiut este ca Yum Crawbug este un produs Made in USA. 

Pentru achizitia Yum Crawbug va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele YUM. AICI