YGK X Braid - Braid Cord X4-X8 – alte fire textile de luat in calcul

YGK X Braid - Braid Cord X4-X8 – alte fire textile de luat in calcul

 

Firele de la YGK au ajuns in ultimii ani cam cele mai apreciate de pescarii de rapitori si asta pentru ca, in primul rand, tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, dar si pentru faptul ca putine fire textile se comporta asa cum sunt cele fabricate de aceasta companie. Bineinteles, mai sunt multe fire japoneze de calitate, dar YGK are ceva peste, iar cei peste 70 de ani de activitate in domeniu isi spune cuvantul. 

 

 

De-a lungul anilor au aparut nenumarate modele, pentru tot felul de aplicatii si, un alt model care a primit si el reactii pozitive este, X Braid - Braid Cord. Vine in doua variante, X4 si X8, adica in patru si opt impletituri si este un alt PE de calitate. Ambele variante beneficiaza de sistemul propriu de impletire a firelor (metoda WX), este asezat foarte strans ceea ce face ca el sa fie suplu, rotund si rezistent, rezistenta fiind luata in calcul doar in zona de tractiune. Normal, este ceva mai rezistent la abraziune (bineinteles, totul avand o limita), dar este un fir pe care te poti baza si in zonele cu structuri diverse. 

 

 

Ca mai toate produsele YGK, este tipul de fir care aluneca perfect prin inele, datorita suprafetei alunecoase, care permite sa fie aruncat la distante lungi. Datorita tehnologiei de infasurare, acest model are si el o rezistenta mai mare, in jur de 30-40%, fata de restul firelor de gen cu toate ca este foarte subtire si pare a se rupe imediat. 

In ultimii ani, japonezii au reusit sa revolutioneze piata de fire si astfel, cu un fir mai subtire, dar cu o rezistenta mai mare, pescarul are parte de lansari mai lungi si de o siguranta in ce priveste capturile. 

YGK X Braid - Braid Cord X4 vine in dimensiunile de 0.09, 0.104, 0.117, 0.128, 0.148, 0.165, 0.185, 0.205 si 0.235 mm, firul avand pe rola 150 metri.

YGK X Braid - Braid Cord X8 are aceleasi dimensiuni doar ca se gaseste atat pe rola de 150 m, cat si pe rola de 300m, iar ambele modele au culoarea verde fluo. 

Atat Braid Cord X4, cat si Braid Cord X8 sunt produse Made in Japan.


Pentru achizitia YGK X Braid - Braid Cord X4 va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia YGK X Braid - Braid Cord X8 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele YGK AICI