YGK – 3 noi variante mono

YGK – 3 noi variante mono

 

De ani buni, firele produse de japonezii de la YGK sunt considerate cam cele mai bune la nivel mondial fie ca vorbim despre cele textile sau cele mono. In zona monofilamentelor, YGK ofera periodic tot felul de modele asa cum sunt si cele din seria Cherum Ambercord. 

Trei dintre ele merita sa le aveti in atentie, iar daca sunteti adepti ai pescuitului de finete acestea sunt exact ce va trebuie - Cherum Ambercord S-PET, Cherum Ambercord D-PET si Cherum Ambercord SG.

Toate sunt din categoria firelor subtiri, in general, pentru categoria UL, sunt suple datorita tehnologiei LZP, care ajuta la imbunatatirea calitatii firelor. Chiar daca sunt foarte subtiri, sunt foarte senzitive si permit aruncarea nalucilor la distante si mai mari. Toate aceste modele sunt realizate din fire poliester de ultima generatie, un material sintetic ce ofera rezistenta chiar daca diametrele sunt mici, cu rezistenta la nod. Firele vin in diferite culori, dar si in varianta transparenta, sunt foarte rezistente pentru diametrele propuse si, daca tinem cont ca toate sunt Made in Japan, atunci calitatea este clar asigurata.

 

YGK a reusit sa ofere o alta serie de fire mono premium, dar de data asta la un pret accesibil, fire pe care le puteti folosi atat in apele de ses, cat si montane, la o diversitate mare de rapitori.

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele YGK AICI