WESTIN SWIM GLIDEBAIT – naluca secreta pentru stiuca

WESTIN SWIM GLIDEBAIT – naluca secreta pentru stiuca

 

Se stie deja ca multe dintre produsele danezilor de la Westin sunt extrem de bine concepute si realizate, in special, pentru a prinde stiuci, iar un vobler deja clasic in domeniu este Swim Glidebait.

Swim Glidebait este un vobler de tip slider, ce are o forma pe care cei mai multi pescari o recunosc din prima si realizat dintr-un plastic de tip ABS, extrem de rezistent. Forma corpului este aerodinamica, ceea ce face ca naluca sa poata fi aruncata la distante mari chiar daca pescuiti pe timp cu vant puternic, iar in interior este inclus un sistem din sarma de otel pentru prinderea ochetilor. Componentele incluse in aceasta naluca nu contin plumb, lucru esential pentru danezi, care sunt adeptii produselor ce trebuie sa aiba un impact minim asupra naturii.

 

Westin a dotat acest slider cu doua ancore japoneze, normal, cu ochi 3D, iar un atuu este paleta de culori, dar si culorile in sine, care contin pigmenti de ultima generatie, cu densitate mare, realizate pentru a nu contamina mediul acvatic. Pelicula este solida, rezista un timp destul de indelungat la muscaturile rapitorilor, iar producatorul afirma ca detaliile sunt pictate manual.

De asemenea, producatorul recomanda sa pescuiti aceasta naluca in apele calde cu o recuperare lenta, iar in apele reci cu o recuperare si mai lenta, dar de fiecare data cu scurte stopari. Miscarile in forma de S sunt mereu atragatoare pentru rapitori si, tragand o linie, Westin Swim Glidebait este o naluca usor de pescuit si care poate fi folosita pe tot timpul anului, inclusiv si in apele sarate.

Mai trebuie sa stiti ca acest model este realizat in trei variante - sinking, floating si suspending, dar si in diferite dimensiuni, iar combinatiile de culori sunt de clasa. Astfel, aveti varianta Low Floating de 6,5 cm, care cantareste 9 grame si cea de 10 cm care cantareste 31 de grame. In varianta sinking gasiti naluca in dimensiunile - 10 cm (34g), 12 cm (58g), 13,5 cm (86g) si 15 cm (115g). Varianta Suspending este realizata in dimensiunea 12 cm (53g), 13,5 cm (77g) si 15 cm (107g). Mai mult, recent, Westin a oferit si o varianta intr-o editie limitata, realizata din carbon si numita Carbon Swim, in variantele de 12 si 15 cm.

Pentru achizitia Westin Swim Glidebait va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI