WESTIN Swim – de baza pentru stiucile noastre

WESTIN Swim – de baza pentru stiucile noastre

 

Acum cateva luni aveati informatia cum ca firma daneza Westin a realizat, intr-o versiune limitata, noi culori pentru modelul Swim, toate in varianta 3D. Ei bine, trebuie sa stiti ca Westin Swim este una dintre cele mai prinzatoare naluci la pescuitul stiucii, dar si a bibanului, o naluca extrem de versatila in special, dedicata pescuitului stiucii. Modelul Swim este un slider ce are toate caracteristicile pentru a fi unul de ultima generatie - corp din plastic de tip ABS, componentele nu contin plumb, avand in interior un sistem solid din sarma de otel pentru prinderea ochetilor plus doua ancore japoneze si ochi 3D. Datorita formei, Swim poate fi aruncat la distante mari chiar daca vantul bate din lateral. 

 

 

 

 

Culorile folosite contin pigmenti de inalta calitate si ultima generatie, cu o densitate mare si care nu contamineaza mediul acvatic. Pelicula de vopsea, ca si corpul din plastic, este rezistenta la dintii rapitorilor ceea ce duce la o folosinta pe termen indelungat a nalucii. Toate modelele au detaliile pictate manual. 

 

 

Gama Swim vine in doua variante - sinking si suspending, fiecare cu mai multe dimensiuni.
Cele din zona suspending vin in dimensiunile de 6,5 cm (greutate 9g), 12 cm (greutate 53g) si 15 cm (107g) si se scufunda intre 0,5 si 2 metri, iar varianta sinking este realizata in dimensiunile de 10 cm (34g) plus 12 cm (58g) si se scufunda intre 1 si 3 metri. 

Producatorul recomanda ca in apele calde naluca sa fie recuperata lent, iar in apele reci si mai lent, de fiecare data cu scurte stopari, dar puteti incerca sa-l recuperati si liniar sau cu jerkuri periodice. Este o naluca usor de pescuit si care poate fi folosita pe tot timpul anului chiar si in ape sarate.

 


Pentru achizitia Westin Swim va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI