Westin Spot-On Twin Turbo – topwater-ul anului 2022

Westin Spot-On Twin Turbo – topwater-ul anului 2022

 

O serie de companii europene au inceput sa ofere in ultimii ani produse cu tehnologii pe care, de obicei, japonezii le ofereau primii. Danezii de la Westin propun pentru 2022 o noua naluca, care se numeste Spot-On Twin Turbo, un topwater cu adevarat spectaculos.


Spot-On Twin Turbo este o conceptie Westin (patent propriu valabil la nivel mondial) si este un vobler hibrid destinat rapitorilor ce ataca la suprafata. Naluca este cu adevarat atractiva din toate punctele de vedere, atat ca mod de actiune, cat si ca design, combinatii de culori, dar mai ales ca mod de conceptie. 


Corpul este realizat din plastic ABS foarte rezistent, are un profil ingust, cu un bot alungit spre sus, care dizloca o cantitate mare de apa, iar in partea din spate, coada este din doua bucati independente, pe care au fost atasate aripioare semi-soft, prinse cu suruburi, aripioare ce au rol de elica. Acest angrenaj este pus pe o sarma solida, iar in timpul recuperarii, aripioarele se invart separat, fiecare intr-un alt sens, pentru a da stabilitate nalucii. In timpul rotatiei, aripioarele produc zgomot, la fel ca si bilele interioare, care produc un zgomot cu frecvente joase. 

 


Westin Spot-On Twin Turbo este o naluca usor de pescuit, indiferent de viteza de recuperare, arata impecabil, ofera toate detaliile unui peste real, inclusiv ochi 3D, dar si o folie interioara care ofera corpului un look 3D. Produsul nu contine componente din plumb si este armat cu doua ancore. Cu toate ca Spot-On Twin Turbo nu este oferit intr-o gama mare de culori, voblerul are detaliile pictate manual si produsul final arata impecabil. Mai trebuie sa stiti ca Spot-On Twin Turbo este de tip floating si este realizat doar in varianta de 9 cm si cantareste 19 grame. 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI