Westin P10DR Crankbait – urmasul lui Platypus

Westin P10DR Crankbait – urmasul lui Platypus

 

In urma cu ani, compania Westin a pus pe piata un vobler numit Platypus, unul care a reusit sa ajunga cumva faimos. Inspirati de acest model, danezii au creat recent o alta naluca ce se anunta de succes si anume, P10DR Crankbait. Asa cum reiese din denumire, este un crankbait ce are ca destinatie rapitorii de talie ceva mai mare. 

Constructia nalucii este solida, din plastic de tip ABS, are o forma aerodinamica si contine un sistem de lest format din doua bile din otel, care in timpul aruncarii se pozitioneaza in coada nalucii, iar in timpul recuperarii se aseaza in zona burtii. Aceste bile au si rolul de a emite sunete de atractie, iar miscarile nalucii sunt eratice, ca a unui peste ranit, avand o pozitionare fixa in momentul in care opriti recuperarea. P10DR Crankbait este un vobler de tip floating, are lungimea de 10 cm, cantareste 16 grame si se scufunda pana la 3 - 4 metri. 

Din punct de vedere vizual, cei de la Westin i-au oferit toate ingredientele unui produs de top, cu ochi 3D, barbeta lunga si solida, detalii pictate manual, combinatii de culori excelente, totul pentru a atrage fara probleme exemplarele mai mari de stiuca, salau si biban. Naluca este armata cu doua ancore si retineti ca acest model are si varianta SR (shallow runner), ambele fiind scoase doar in lungimea de 10 cm. 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI