Westin Escape Cam – cea mai mica camera subacvatica din lume

Westin Escape Cam – cea mai mica camera subacvatica din lume

 

Multi pescari ar dori sa vada cum le este atacata naluca sub apa sau cum se comporta naluca lor in timpul recuperarii. Ei bine, compania daneza Westin a reusit sa realizeze un echipament subacvatic care sa va satisfaca aceste curiozitati si numit Escape Cam.

Escape Cam este o camera de pescuit subacvatica pe care Westin o considera cea mai mica si usoara dintre cele existente la nivel mondial. Are lungimea de 106 mm si cantareste doar 40 de grame. Este usor de montat pe firul principal, iar in cutie gasiti toate accesoriile de care aveti nevoie, inclusiv un stabilizator in forma de Y, care va mentine stabila camera chiar si la recuperari mai agresive.

 

Westin Escape Cam este rezistenta la socuri si poate fi folosita pana la o adancime de 200 m. Din datele tehnice oferite de catre Westin mai aflam ca aceasta camera inregistreaza videoclipuri in format Full HD 1080P, de la 30 la 60 FPS (cadre pe secunda), ceea ce inseamna ca ofera o imagine mult mai clara si mai detaliata. Mai mult, prin functia UW-AWB, balansul de alb corecteaza imediat culorile si ofera o calitate excelenta a imaginilor.

Camera poate fi pornita sau oprita usor prin invartirea butonului de la capatul sau si beneficiaza de un adaptor special care va ajuta sa vizualizati inregistrarile direct pe telefon. Bateria are o autonomie de pana la 2,5 ore, iar camera si toate componentele sale sunt incluse intr-o cutie mica, bine izolata, pe care o puteti transporta cu usurinta. Mai trebuie sa stiti ca Escape Cam a fost premiata la prestigiosul ICAST 2023, categoria produse electronice pentru pescuit.

Pentru achizitia Westin Escape Cam va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI