Westin DROPBITE – un hibrid eco

Westin DROPBITE – un hibrid eco

 

Un alt model marca Westin care a avut succes in randul pescarilor de rapitori a primit anul acesta o imbunatatire astfel ca, DropBite, caci despre el este vorba, a beneficiat de un nou proces de productie ce ofera cateva mici atuuri.

 

Celor care nu au auzit pana acum de DropBite, notati ca este vorba despre o naluca hibrid, care are acum un corp din plastic rezistent, este translucid si permite incorporarea culorilor tridimensionale, pentru mai mult realism. In interior a fost introdus un miez fabricat din zinc, care este incapsulat. Intregul produs nu contine ftalati, așa că este inca unul pe care Westin il realizeaza intr-un format eco. Forma corpului este bombata, iar cozii alungite i s-a atasat o paleta de tip Colorado, fabricatie proprie, trata sa nu oxideze. Paleta este atasata de un vartej cu rulment, ce ofera rezistenta, dar si o mobilitate maxima a paletei. Naluca are ochi 3D, este armata cu o ancora din otel carbon, iar detaliile pictate pe corpul nalucii sunt realizate manual.

DropBite este o naluca conceputa pentru a fi pescuita in ape intre 1 si 5 metri, este slow sinking (spre deosebire de versiunea din tungsten, care este de tip heavy sinkinig), iar in timpul scufundarii, paleta se roteste rapid si produce vibratii. Producatorul recomanda sa pescuiti naluca cu viteza de recuperare redusa in zonele cu apa mica, iar daca pescuiti in ape un pic mai adanci, puteti folosi o viteza de recuperare medie, dar puteti de asemenea sa incercati si cu o viteza mai mare daca considerati ca este necesar. Naluca poate fi folosita pe tot parcursul anului, cu mai multe tehnici, poate fi aruncata la distante mari si poate fi folosita si atunci cand pescuiti pe rau, conditia fiind ca acesta sa aiba curenti slabi.

Westin DropBite este realizat in trei dimensiuni - 2.6 cm (cantareste 8 grame), 3.4 cm (17 g) plus 3.7 cm (22 g) si intr-o gama de sapte culori sau combinatii de culori si ca destinatie, totul este legat de biban, salau, dar si stiuca in unele cazuri.

Pentru achizitia Westin DropBite va recomandam sa incercati AICI


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI