Westin D360° V2 – un fel de racheta subacvatica

Westin D360° V2 – un fel de racheta subacvatica

 

In urma cu multi ani, una dintre nalucile celor de la Westin a avut mare priza mai ales printre pescarii nordici. D360 a fost considerat un model reusit si s-a dovedit ulterior ca este si prinzator. Recent, D360 a revenit in atentie, dar printr-o versiune reactualizata si numita D360° V2. 

D360° V2 are aceiasi constructie precum D360, dar cu un format un pic mai subtire si un corp ceva mai neted. Centrul de greutate a fost mutat un pic mai in spate asa ca, noua versiune se misca acum ceva mai bine si poate fi aruncata ceva mai departe, chiar daca in timpul partidei aveti parte de rafale de vant. De asemenea, se misca foarte bine atat in timpul recuperarii, unde are batai pe laterale, cat si in timpul in care faceti periodic stopuri. 

 

Mai trebuie sa stiti ca D360° V2 este o naluca inline, fabricata din zinc, nu contine plumb, iar tubul interior, cel prin care se introduce firul, este din teflon. Westin sustine ca acestui model i se potriveste mai bine un carlig in loc de ancora astfel, in pachet aveti un carlig, cateva inele despicate si cateva margele. Acest model este fabricat in trei versiuni - 8,5 cm (12 grame), 9,5 cm (18 grame) si 11 cm (22 grame). 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI