Westin BuzzBite DR – pentru rapitorii din adancuri

Westin BuzzBite DR – pentru rapitorii din adancuri

 

Ca-n fiecare an, compania daneza Westin aduce în prim-plan tot felul de produse de buna calitate pentru pescarii de rapitori. Inceputul lui 2023 propune printre altele si un crankbait pe care n-ai cum sa nu-l remarci - BuzzBite Deep Runner.

BuzzBite Deep Runner este un vobler pe care americanii il considera ideal pentru bass, iar europenii tocmai bun pentru biban. Este clar o naluca bine conceputa, cu o structura din plastic ABS, cu un corp destul de aplatizat, ce ofera miscari agresive sub pelicula apei. Varianta DR (deep runner) este ideala pentru perioadele cand rapitorii sunt cantonati aproape de fundul apei sau stau la adancimi mai mari.

Mai trebuie sa stiti ca aceasta naluca este destul de silentioasa, cu toate ca in timpul recuperarii ofera si ceva zgomote cu frecventa inalta. Pe de alta parte, toate componentele aflate in componenta nalucii sunt de calitate, cu o barbeta armata cu sarma solida, ochi 3D, iar detaliile coloristice sunt pictate manual.

Acest model DR se gaseste in varianta de 6,5 cm, cantareste 14 grame si este de tip floating, iar evolutia nalucii este intre 3-4,5 metri. Westin a construit BuzzBite special pentru biban, dar multi sunt de acord ca naluca este excelenta si la pescuitul stiucii sau salaului. In scurt timp, BuzzBite DR va fi de gasit si in magazinul Big Fish.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI