Westin BullTeez Curltail 21 – atractia cozii ondulate

Westin BullTeez Curltail 21 – atractia cozii ondulate

 

La inceput a fost BullTeez, un model mai mult decat reusit pentru danezii de la Westin. Apoi, pe aceasta structura a aparut BullTeez Curltail, asa cum reiese din denumire, un corp BullTeez Shad cu o terminatie de tip coada, una chiar rasucita.

BullTeez Curltail este o alta naluca de ultima generatie propusa de Westin, una rezervata rapitorilor de dimensiuni ceva mai mari, fabricata dintr-un plastic de calitate, dar fara a avea in componenta ftalati toxici. Plasticul este moale si flexibil si ajuta naluca, in timpul recuperarii, sa se miste extrem de natural. In timpul recuperarii, BullTeez Curltail are miscari destul de ample pe laterale, iar coada produce adevarate senzatii. 

 

BullTeez Curltail beneficiaza de ochi 3D, iar varianta de 21cm (49g) are pe burta si pe spate fante pentru diferite tipuri de armari. Trebuie sa stiti ca acest model este realizat in 5 dimensiuni diferite - 8, 10, 14, 21 si 27 cm, toate avand destul de multe combinatii de culori. Acest model este conceput in asa fel incat sa aiba atractivitate cu diferite viteze de recuperare, de la cele mai mici in ape adanci, la cele mai mari la suprafata si se descurca la fel de bine atat in ape cu vegetatie (avand carlige offset), cat si la adancime, printre diverse structuri. Este o naluca creata special pentru pescarii de stiuca, dar o puteti incerca la fel de bine si la biban, salau plus somn. 

Pentru achizitia Westin BullTeez Curltail va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI