ValkeIN Servant Spear & Astrar – doua noi linguri speciale pentru pastrav

ValkeIN Servant Spear & Astrar – doua noi linguri speciale pentru pastrav

 

Compania japoneza ValkeIN produce o gama diversa de naluci si lansete, dar este recunoscuta mai mult pentru lingurile oscilante realizate special pentru trout area. Unii le considera cele mai reusite implicit, cele mai bune, iar doua dintre noile modele le puteti incerca inca de pe acum - Servant Spear si Astrar.

ValkeIN Servant Spear

Servant Spear este un model realizat de catre Satoshi Akabane, membru de baza in echipa ValkeIN. Este o lingura oscilanta de tip micro, cu o forma alungita, capabila sa evolueze cu aceiasi eficienta la diverse viteze de recuperare, fiind considerata o naluca excelenta mai ales in timpul competitiilor de trout area.

 

 

Servant Spear este realizata intr-o singura dimensiune, cantareste doar 1,1 grame si se gaseste in 18 variante de culori. Noua dintre ele sunt cu patternuri monocromatice, avand aceeasi culoare pe ambele fete ale oscilantei, trei variante sunt monocrome, dar acoperite cu o pelicula metalizata, iar sase sunt in combinatii de culori, pentru o eficienta maxima in pescuit. 

 

 

Pentru achizitia ValkeIn Servant Spear va recomandam sa incercati AICI 

 

 

ValkeIN Astrar

Astrar este o alta lingura oscilanta dedicata pescuitului in pastravarii, realizata de un alt membru de baza in echipa ValkeIN, Toru Arakawa. Astrar are si ea o forma alungita, dar evolueaza altfel decat Servant Spear si este capabila sa pastreze o evolutie alerta chiar si la o recuperare lenta, cu usoare inclinari intr-o parte si alta. Initial, a fost realizata cu greutatea de 2,4 grame, iar acum acest model este de gasit si in varianta de 1,6 grame, dar si 3,2 grame. Chiar si cu aceasta greutate scazuta, Astrar se comporta ca o naluca ceva mai grea si are o castabilitate sporita. 

 

 

Noua varianta este oferita in 16 culori diferite si intra si ea in calcul pentru concursurile de trout area, multi considerand ca varianta de 1,6 grame necesita un pescuit mai fin si o atentie sporita. Ambele modele sunt pictate cu o vopsea extrem de rezistenta, totul fiind o productie Made in Japan. 

 


Pentru achizitia ValkeIn Astrar va recomandam sa incercati AICI 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ValkeIn AICI