ValkeIn Kuga Dimension – o bunatate pentru trout area

ValkeIn Kuga Dimension – o bunatate pentru trout area

 

In aceasta perioada a anului pescuitul la pastrav inca este posibil, dar in pastravarii, si una dintre cele mai bune naluci pentru acest tip de pescuit, trout area, este clar Kuga Dimension. Este un model realizat de catre compania ValkeIn, in colaborare cu cei de la DUO International. Asadar, doua companii japoneze de calibru au realizat un model intr-o editie limitata, lansat anul trecut pe piata si care anul acesta a ajuns peste tot in lume. 

 

 

 

Kuga Dimension are o forma ce iese imediat in evidenta. Este un vobler arcuit, cam la 180°, ce are un corp semi-plat, realizat dintr-un plastic rezistent si are o barbeta lunga, destul de lata inspre exterior. Este un crankbait conceput special pentru pescuitul de tip trout area, care se activeaza imediat ce este recuperare si produce miscarii dintre cele mai neobisnuite. Producatorul spune ca aceste miscari atrage si cei mai apatici pastravi, dar ramane sa va convingeti si voi dupa ce veti incerca ambele modele Kuga Dimension.

 

 

 

Un model este SF (slow floating), iar altul este SS (slow sinking), aceasta fiind singurele diferente intre cele doua variante. Ambele modele au aceiasi dimensiune - 3,5 cm, modelul SS cantareste 2,4 grame, iar modelul SF, 2,3 grame. Atat SS, cat si SF este echipat cu doua carlige debarbetate numarul 6 si se scufunda pana la maxim 60 cm.

Din punct de vedere vizual, Kuga Dimension SF si SS are un look minimalist, dar ofera ochi 3D si este realizat in opt game de culori, unele dintre ele avand si varianta Glow.

 

 

Pentru achizitia ValkeIn Kuga Dimension va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele ValkeIn AICI