Valkein Haze Nano F – pentru pastravii mofturosi

Valkein Haze Nano F – pentru pastravii mofturosi

 

In colaborare cu cei de la DUO, firma Valkein a realizat o noua varianta a unui model apreciat de catre pescarii de pastrav. Modelul Haze a adus multe capturi atat pescarilor sportivi, cat si celor profesionisti, iar acestia au acum posibilitatea sa pescuiasca noua versiune - Haze Nano F.

Japonezii au creat cel mai mic vobler destinat pescuitului la pastrav, dar care este la fel de eficient si in pescuitul cleanului. Haze Nano este un vobler floating, de tip crankbait, are un corp mic, dar compact si beneficiaza de o barbeta supradimensionata. Pentru dimensiunea sa, este foarte bine echilibrat si astfel, poate fi lansat la distante mari. De asemenea, este stabil la diferite viteze de recuperare si este conceput in asa fel incat sa poata fi pescuit chiar si in rauri, dar mai mici si unde curentii nu sunt puternici insa, eficacitatea sa maxima este in zona de trout area. Este recomandat sa-l folositi cu echipament UL, cu fir subtire si mulineta clasa 1000.

Haze Nano are lungimea de 24 mm, cantareste 1,8 grame si poate evolua la o adancime intre 0,6 si 1,2 metri. Este armat cu doua carlige debarbetate modelul Gyro Hook Ride al celor de la Valkein, ambele numarul 7 si puse pe inele despicate numarul 00. Gama de culori este variata, unele au si varianta UV, iar recent au fost adaugate noi combinatii de culori.

Pentru achizitia Valkein Haze Nano va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Valkein AICI