Tict Spinbowy – un spinner tail special pentru clasa UL

Tict Spinbowy – un spinner tail special pentru clasa UL

 

Un micro spinner tail este tipul de naluca pe care e bine sa o avem cu noi atunci cand incercam un pescuit de finete, mai ales la biban. Varianta japonezilor de la Tict numita Spinbowy este una care poate aduce multe satisfactii daca o folositi cu un echipament UL si daca pescarul manuieste intregul ansamblu corect. 

Tict Spinbowy este un spinner tail creat, normal, cu tehnologie japoneza, totul realizat in cele mai mici detalii si conceput in asa fel incat, la cea mai mica viteza de recuperare, coada in forma de paleta se invarte imediat. Are o forma care permite sa fie aruncat la distante mari astfel, puteti acoperi o suprafata mare de apa fara nicio problema. Este o naluca de tip sinking care va ajuta sa explorati la ce adancimi doriti, naluca fiind usor de manevrat. In timpul recuperarii produce vibratii intensive, care atrag rapitori diversi - biban, pastrav sau avat printre altii. 

Tict Spinbowy este realizat in doua dimensiuni, fiecare avand sapte variante sau combinatii de culori. Varianta de 38 mm (inclusiv paleta) cantareste 4 grame si are atasata o ancora numarul 18. Varianta de 45mm (inclusiv paleta) cantareste 7 grame si este armata cu o ancora numarul 14. Ambele variante au ochi 3D, sunt pictate manual, unele avand varianta UV sau glow. 

Pentru achizitia Tict Spinbowy va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Tict AICI