Tict G-Ballshad – un shad cu bila

Tict G-Ballshad – un shad cu bila

 

Una dintre cele mai interesante naluci soft existente in acest moment pe piata este G-Ballshad, o conceptie si o realizare a companiei japoneze Tict. Este un shad fabricat dintr-un plastic moale, un material special creat de Tict numit Tict Soft, ce are o flotabilitate ridicata in apa. Corpul este segmentat, iar partea interesanta o gasiti in zona cozii, care nu are o terminatie in forma de paleta, de exemplu, ci este de tip bila. Cei de la Tict spun ca textura materialul face ca rapitorii sa atace naluca chiar daca au avut initial rateuri.
Acest material numit Tict Soft ofera nalucii miscari extrem de naturale, iar coada de tip bila are batai ample. 

G-Ballshad este impregnat cu arome puternice, iar un alt atuu este ca sunt disponibile si in variante de culori UV. Este fabricat doar in lungimea de 8,9cm si in pachet se gasesc 6 bucati. 

Producatorul recomanda ca naluca sa fie pescuita cu monturile Carolina si Texas, dar nu este exclusa nici montura clasica cu jig inclusiv cu carlige offset. Chiar daca a fost conceputa mai mult pentru pescuitul marin, Tict G-Ballshad este perfect si pentru pescuitul in ape dulci la o diversitate mare de rapitori (salau, biban, stiuca etc) 

 

Pentru achizitia Tict G-Ballshad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Tict AICI