Tacklehouse Rolling Bait Shad – explorare la adancime in forma “S”

Tacklehouse Rolling Bait Shad – explorare la adancime in forma “S”

 

O alta companie japoneza mai putin cunoscuta la noi, dar respectata la nivel mondial pentru produsele pe care le fabrica este Tacklehouse, companie specializata pe voblere de diferite feluri, fie ca vorbim de cele pentru ape dulci sau cele pentru ape sarate.

Una dintre ultimele naluci oferite de japonezi este Rolling Bait Shad, un vobler fara barbeta, ce are o forma compacta si construit pentru a fi lansat la distante mari si de a avea o stabilitate in timpul zborului, stabilitate oferita si de inotatoarea dorsala cu o forma mai neobisnuita. Este o naluca sinking, care in timpul recuperarii produce vibratii puternice in apa. De asemenea, atunci cand aterizeaza in apa se duce la fund cu capul in jos, avand oscilații lente, iar in timpul recuperarii are evolutii in forma literei S.

Rolling Bait Shad vine in doua versiuni, cea de 67 mm, cu o greutate de 15 grame, armata cu doua ancore numarul 8, puse pe inele despicate numarul 3 si cea de 80 mm, care cantareste 24 grame si care este armata cu doua ancore model ST-46, numarul 5, puse pe inele despicate numarul 3. Gama de culori este variata, aveti de unde alege, totul fiind executat la mare arta. Ca orice produs japonez, ofera ochi 3D, detalii de finete, calitate a materialelor folosite, iar naluca poate fi folosita atat in ape dulci, cat si sarate, datorita vopselurilor special folosite, cat si ancorelor trate anti-rugina.

Pentru achizitia Tacklehouse Rolling Bait Shad va recomandam sa incercati AICI