Tackle House Sinking Shad – un shad ceva mai special

Tackle House Sinking Shad – un shad ceva mai special

 

Cei de la Tackle House ofera de la an la tot felul de naluci atragatoare asa cum este si Sinking Shad, destinat pescuitului in ape sarate, dar la fel de util si-n apele dulci.

Nu se stie de ce are denumirea de shad, deoarece nu este un plastic soft, ci un vobler, nu are nici macar forma unui shad, dar cert este ca naluca este de tip sinking. Acest vobler este construit din plastic ABS, are o forma aproape eliptica, aerodinamica, este usor aplatizata ceea ce face ca naluca sa produca in timpul recuperarii o actiune de tip wobbling, cu miscari neregulate, iar traiectoria este in forma de S. Japonezii de la Tackle House au conceput aceasta naluca sa fie stabila in curenti, ba chiar si acolo sa se comporte ca un peste ranit.

Mai trebuie sa stiti ca acest vobler nu are barbeta, are insa ochi 3D si este armat cu doua ancore numarul 6 de tip STBL41TN, ambele puse pe inele despicate numarul 3. Sinking Shad are lungimea de 7 cm si cantareste 13 grame, dar este oferita si-n varianta Sinking Shad HW, cu lungimea de 7 cm, dar cu greutatea de 23 grame.

Paleta coloristica este generoasa, puteti alege variante pentru diferite tipuri de ape, iar naluca o puteti folosi, pe langa pescuitul rapitorilor marini, la pescuitul salaului, stiucii si bibanului. Fiind conceputa pentru pescuitul marin, vopseaua este rezistenta asa ca pentru pescuitul in ape dulci nu veti avea nici cea mai mica problema.

Pentru achizitia Tackle House Sinking Shad va recomandam sa incercati AICI