Sufix 131 G-Core – cel mai bun fir textil la nivel mondial?

Sufix 131 G-Core – cel mai bun fir textil la nivel mondial?

 

De multi ani, firele textile japoneze domina piata mondiala, dar mai sunt momente cand si alte companii ies in evidenta. La ultimul targ Efttex, cel de anul acesta, brandul Sufix (achizitionat in urma cu ceva timp de Rapala VMC Corporation) a dat lovitura cu modelul Sufix 131 G-Core.

Acest nou fir textil a castigat marele premiu pentru cel mai reusit fir textil al sezonului 2018-2019, fir despre care mai toti au numai cuvinte de lauda. Este considerat un fir inovator, ce beneficiaza de o constructie din 13 fibre (12 fibre HMPE + 1 de tip Gore® in zona de mijloc). Acest fir Gore® este foarte subtire, extrem de rezistent la abraziune si protejeaza firul de a se rupe din interior.

 

 

Sufix 131 este singurul fir textil de pe piata ce beneficiaza de performantul fir Gore®, iar rezultatul final face ca noul model sa fie mai rezistent decat orice alt fir de pe piata, atat in lupta cu pestele, cat si la rezistenta la nod. Sufix 131, spre deosebire de orice alt fir textil, are cea mai rotunda forma, care astfel ajuta pescarul sa poata lansa mult mai departe, iar firul sa aiba frecare minima cu inelele.
Prin implementarea fibrei Gore®, Sufix 131 a ridicat stacheta firelor textile si nu degeaba a fost desemnat cel mai bun fir textil al anului. El a fost pus in vanzare in zona asiatica, iar din ianuarie 2019 va fi de gasit si pe piata europeana.
Sufix 131 este realizat in dimensiunile 0,13 - 0,52 mm si in doua culori - Lo Vis Green si Neon Chartreuse.

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Sufix AICI