Spinning-ul, o arta!

Spinning-ul, o arta!

 

 

Pentru unii pescuitul inseamna doar evadare, pentru altii, relaxare intr-un cadru natural, insa pentru pescarii sportivi ori profesionisti, inseamna mult mai mult, o arta. Arta de a prinde peste, arta de a surprinde in imagini ori film o partida memorabila, arta de a da mai departe informatii utile in ale pescuitului.

Eu nu pescuiesc de foarte mult timp la spinning, doar de cinci ani, dar pot spune ca am stat pe apa in acesti ani cat altii intr-o viata. Inca de la inceput am avut o vointa puternica de a invata foarte repede si, credeti-ma, ca am avut si de la cine, am pescuit si voi pescui in continuare alaturi de cei mai buni pescari de competitie de pe la noi.
Fiind la inceput, accesul la informatii a fost vital in evolutia rapida si formarea mea ca pescar sportiv si acum sunt de parere ca mai sunt multe de invatat.
Multumesc pe aceasta cale lui Cristian Rizea, Lucian Constantin "Gyorg", Marius Mirescu "Bamse", Sabin Buzatu...si multi altii langa care am pescuit ori am fost oarecum in umbra lor la competitii interne si internationale incercand sa "fur" cat pot de la fiecare cate ceva.

 

 

Va povestesc din propria experienta ca sa intelegeti ca informatia venita de la persoana potrivita este un lucru important in acest "sport", pe care il practicam toti cu atata pasiune.
Pentru cei care sunt inca la inceput sfatul meu este sa incercati pe cat puteti sa cereti ajutor cand aveti nevoie, sa va informati mult mai bine inainte de a cumpara ceva ori cand aveti vreo nelamuire. Incercati pe cat puteti sa vizionati filmele ori postarile pescarilor profesionisti chiar daca acestea sunt referitoare la promovarea unui produs, fiti isteti si luati cat mai multe informatii din asemenea postari si nu ramaneti legati doar despre produsul prezentat...

 

 

Un alt atuu al meu in acesti ani a fost ca am avut acces la unele dintre cele mai bune produse de pescuit existente pe piata din Romania si asta prin intermediul magazinului articole de pescuit BigFish, devenid totodata promotorul celor mai renumite braduri din lume Fox Rage, Relax, Savage Gear, Svendsen Sports, Lunker City, Salmo, Stepanow Fishing, Owner Cultiva, Rublex, Fudo Hooks, Flying Fisherman, Berkley, Stren, Anre's, Palms, Keitech, Reins, DUO Inc, Jackall Bros, Smith, Pontoon21, Sunline, Favorite, Abu Garcia, Big Bait Baits, Bass Assassin, Gambler, Lake Fork, Tuf Line, Team Dragon, O.S.P., Fins, Crazy Fish, Phenix, Boga Grip, Meiho, ValkeIN, Westin, YGK etc...

Multe din rezultatele mele de pe apa le datorez acestor produse de calitate.

 

 

Da, eu cred in aceasta promovare a produselor si testate pe apa, cred in ea ca o sursa buna de informatie, asta pentru cine are "ochi sa vada si urechi sa asculte".
Sunt pescari sportivi pe care si eu ii urmaresc, care promoveaza produse, branduri consacrate ori sunt imaginea unor magazine si, credeti-ma, nu degeaba au ajuns sa fie platiti sa faca asta, incercati sa retineti si sa observati cat mai multe lucruri din acel material de prezentare nu numai produsul "tinta".

 

 

Da, eu cred in acest mediu online, cred in evolutie, cred in educarea pescarilor si in ajutorul acordat celor incepatori, cred in contributia mea si a celorlati implicati in cresterea acestui fenomen numit "spinning".

Fir intins !!!

 

 

 

 

De la pescarii de competitie ai mereu ce invata, pentru ca ei sunt cei care mereu incearca ceva nou, testeaza naluci, fire, echipamente etc. Plecand de la ideea asta, la ultima etapa din Campionatul National de pescuit la rapitori - divizia mal, am stat de vorba cu Iulian "Hard Spinning" Tirnacop despre nalucile pe care el le foloseste atunci cand pescuieste la pastrav.