Spark Shad – o alta naluca de top marca Megabass

Spark Shad – o alta naluca de top marca Megabass

 

Ca orice produs marca Megabass, modelul Spark Shad iese in fata atat prin conceptie, cat si prin design. Cine pescuieste des cu plastice, isi va da seama imediat ca acest model este unul special din toate punctele de vedere.

A fost conceput de catre un apreciat pescar japonez de bass, Tetsuya Nakamura, care le-a prezentat ideea celor de la Megabass si asa a aparut Spark Shad, un produs ce aduce cateva imbunatatiri semnficative acestui tip de naluca. 

 

 

In primul rand, trebuie luat in calcul forma ceva mai neobsinuita si mai realista in acelasi timp. Corpul este realizat dintr-un plastic extrem de moale, foarte fin si foarte flexibil. In partea din fata, spatele este ceva mai lat si pe care au fost trasate trei gauri pentru o armare corecta in functie de marimea jigului folosit. Au fost atasate aripioare pentru o stabilitate sporita, dar si o inotatoare anala stilizata. Partea din spate, coada, este realizata dintr-un plastic ceva mai moale, pentru a oferi o miscare mai naturala in timpul recuperarii. Mai mult, coada este cumva supradimensionata, pentru a oferi miscari ample si de a dizloca apa pentru o atractie in plus. 

 

 

Punctul de greutate a nalucii este impecabil, miscarile sunt cu adevarat uimitoare si aveti posibilitatea sa-l armati in ce varianta doriti. Pe langa calitatea premium a materialelor folosite, Spark Shad este dotata cu och 3D cu adevarat realisti, ochi care se pot scoate atunci cand doriti sa folositi naluca atasata de un spinnerbait sau un jig ce are deja ochii inclusi.

Mai trebuie mentionat ca intreg corpul este impregnat cu sare, incarcat cu crustacee si pulbere de peste, ingrediente care sunt de neratat de catre un rapitor. Tragand o linie, Spark Shad are tot ce trebuie pentru o naluca de top, pentru a oferi un plus in tentativa voastra de a avea capturi, iar ca adresabilitate aveti, in primul rand in atentie, stiuca, dar nici salaul nu poate fi neglijat.

Spark Shad este realizat in patru dimensiuni - 7,62 cm, 10,1 cm,12,7 cm si 17,7 cm, intr-o gama varianta de culori. Varianta de 7,62 contine 6 bucati/cutie, cele de 10,1 si 12,7 cm contine 5 bucati/cutie, iar varianta de 17,7 cm - 3 bucati/cutie. 

 

 

Pentru achizitia Megabass Spark Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI