Smith TS Joint Minnow – zigzaguri cu stil

Smith TS Joint Minnow – zigzaguri cu stil

 

La inceput a fost Jib, un model care a avut mare succes la pescuitul stiucii, devenit intre timp legendar. Anii au trecut si japonezii de la Smith au decis sa faca cateva imbunatatiri si asa a aparut modelul TS Joint Minnow, unul ceva mai versatil.

 

TS Joint Minnow este un vobler de tip banana, cu un design tipic japonez si care are toate caracteristiciile unui produs de calitate. In primul rand, notati ca acest vobler este fabricat dintr-un plastic de tip ABS, calitate superioara, este de tip minnow si este articulat. Se stie ca, in general, voblere articulate sunt o atractie pentru stiuci, iar TS Joint Minnow nu face exceptie de la regula. Are o miscare realista, poate fi recuperat cu orice viteza, dar producatorul recomanda o recuperare cu o viteza mica si cu jocuri din varful lansetei pentru o actiune ideala.

De asemenea, trebuie sa stiti ca TS Joint Minnow este de tip suspending si este recomandat sa-l pescuiti in ape nu foarte adanci. Este echipat cu doua ancore japoneze Owner, model ST-36 numarul 4, are lungimea de 11 cm si cantareste 12,3 grame.
TS Joint Minnow arata bine, ofera detalii de finete, ochi 3D, barbeta solida, iar combinatiile de culori sunt superbe. Aveti o paleta destul de mare de culori, pentru diferite situatii si pentru diferite tipuri de ape asa ca, nu ramane decat sa pescuiti naluca cum trebuie pentru a avea capturile dorite. Daca destinatia sa este clar stiuca, notati ca puteti incerca aceasta naluca si la pescuitul pastravalului, fie pe lac si chiar pe rau.

Pentru achizitia Smith TS Joint Minnow va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI