Smith Troutin’ Surger SH – cautatorul de pastravi

Smith Troutin’ Surger SH – cautatorul de pastravi

 

Putine companii stiu sa realizeze cu adevarat naluci de calitate pentru pescuitul pastravului. Printre ele se numara sigur Smith Ltd, o companie japoneza care de peste 4 decenii joaca un rol important in domeniu. De-a lungul anilor a oferit pescarilor nenumarate naluci cu adevarat de referinta, iar una dintre ultimele creatii este Troutin' Surger.

Troutin' Surger SH este un model aparte in arsenalul de tip vobler, care revolutioneaza cumva aceasta piata. Acest model are o forma alungita pe toata suprafata corpului, este aplatizat si in acest format, el este ideal pentru a fi pescuit in curentii puternici ai raurilor. Poate fi pescuit in zonele cu bulboane, dar si in ape mici printre pietre, in zone in care cu alte naluci este un pic mai greu de lucrat. In zonele unde curentii sunt puternici, naluca este animata imediat si produce miscari neregulate, un pic haotice, dar excelente pentru a atrage atentia rapitorilor montani.

Troutin' Surger SH este un vobler de tip sinking, nu are barbeta si poate fi pescuit cu mai multe tehnici, dar cel mai bun randament il da cand il recuperati cu o viteza mica. Este finisat ca la carte, mai exact, are ochi 3D, gama de culori este variata, pentru toate tipurile de apa, iar cei de la Smith au decis sa-l armeze doar cu un singur carlig de culoare aurie, care este legat de un tub de plastic matisat cu un snur subtire de culoare rosie.

Notati ca Troutin' Surger SH este realizat in mai multe dimensiuni astfel - 4 cm (3 grame), 6 cm (6,5 g), 8 cm (13 g) si 8 cm (18 g). Toate aceste variante au o gama larga de culori si combinatii de culori si, cu toate ca este o naluca destinata pescuitului la pastrav, ea poate fi folosita si la pescuitul cleanului sau bibanului. Si ca totul sa fie ok, aveti de-a face cu un produs Made in Japan.

Pentru achizitia Smith Troutin' Surger SH va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI