Smith Pure Shell 6,5g – sidef pentru stralucire maxima

Smith Pure Shell 6,5g – sidef pentru stralucire maxima

 

Printre modele deja legendare in categoria lingura oscilanta pentru pastrav se numara fara nicio indoiala Pure, conceputa si construita de catre o companie japoneza la fel de celebra in domeniu - Smith Ltd. 

 

Modelul Pure este de ani de zile etalon in zona lingurilor oscilante fiind de altfel conceput special pentru pescuitul la pastrav pe rau. Este realizata in mai multe dimensiuni, iar varianta de 6,5 cm este intrata mai nou pe piata autohtona si mai trebuie sa stiti ca in aceasta lungime exista in varianta Pure Shell II, ce ofera in plus cateva atuuri. 

 

 

In primul rand, suprafata corpului este acoperita cu o folie de sidef japonez (Smith Shell Nihon Awabi), dar exista si varianta cu acoperire cu o folie de sidef mexican (ceva mai ieftin decat cel japonez si numit Smith Pure Shell II). Se spune ca aceasta folie de sidef ofera o stralucire, care este de maxima atractie pentru pastrav. Pe de alta parte, datorita compozitiei unice a sidefului, fiecare lingurita are un model unic chiar daca vorbim de aceiasi gama de culoare. 

 


Forma alungita si subtire este ideala pentru apele in care gasim curenti puternici, dar acest format va ajuta sa o pescuiti si in ape cu adancimi intre 20-30 cm. Producatorul recomanda sa pescuiti aceasta naluca cu o recuperare liniara constanta, dar cu stopari periodice, pentru ca in perioada acelor stopari, lingurita are batai pe laterale si atunci reflexiile sunt la nivel maxim.

Notati de asemenea ca Smith Pure Shell de 6,5 grame are lungimea de 4,5 cm si are atasate doar doua inele despicate, insa fara ancora sau carlig asa ca, producatorul lasa la alegerea voastra cu ce sa o armati.

Smith Pure Shell este lingura oscilanta ideala pentru pescuitul pastravului, dar ea poate fi folosita si la pescuitul altor rapitori precum cleanul si bibanul. 

 

 

Pentru achizitia Smith Pure Shell va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI