Smith NeoMag Hook Keeper – o agatatoare cu magnet

Smith NeoMag Hook Keeper – o agatatoare cu magnet

 

Sa ai pe lanseta un dispozitiv de agatare a carligelor sau a ancorelor nalucii este un plus pentru orice pescar. Din pacate, nu multe lansete au atasate asemenea dispozitive insa, japonezii de la Smith au realizat una dintre cele mai ingenioase metode de fen - un dispozitiv magnetic numit NeoMag Hook Keeper.

NeoMag Hook Keeper a fost conceput de catre Hitoshi Hiramoto, care a venit cu multe idei in zona nalucilor, cel care acum aproape doua decenii a propus un minnow scufundator, ce a creat senzatii si anume, D-Contact. Printre ultimele sale idei se numara si acest dispozitiv de agatare a nalucii de lanseta, un concept nou si util pentru toti pescarii. NeoMag Hook Keeper este practic un magnet puternic realizat din neodim, care se prinde pe lanseta, aproape de maner, totul fiind foarte simplu de efectuat. Dispozitivul magnetic se pozitioneaza pe lanseta apoi se prinde cu un inel cauciucat. Dupa ce totul este montat, puteti apropia carligul sau ancora de magnet si conectarea se face imediat. 

 

Este primul sistem de acest gen, unul excelent de altfel, dar are si mici neajunsuri precum sanse de desprindere a nalucii de magnet la socuri mai puternice sau demagnetizarea dispozitivului daca in apropiere se afla dispozitive electronice. In rest, NeoMag Hook Keeper este o solutie foarte buna mai ales pentru cei care pescuiesc de pe mal si care sunt nevoiti sa schimbe locurile des. Mai trebuie sa stiti ca acest dispozitiv este garantat pentru sustinerea nalucilor cu o greutate maxima de 30 grame si poate fi folosit pe blankuri cu un diametru maxim de 1,3 cm. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI