Smith Mossa – o insecta cu 14 picioare

Smith Mossa – o insecta cu 14 picioare

 

Printre cele mai realiste insecte de tip soft existente pe piata se numara si Mossa, o creatie a cunoscutei firme japoneze Smith Ltd. A fost realizata pentru pescarii ce utilizeaza in mod frecvent echipamentul UL si care sunt in cautarea pastravului si cleanului si, in special, a pescuitului de suprafata. 


Smith Mossa este o naluca realizata dintr-un plastic moale, dar foarte flotabil (Smith Eco Float Material), tocmai pentru a o tine pe pelicula apei. Iar atractia acestei insecte este legata de cele 14 picioare extrem de fine, cate cinci pe ambele laterale si patru in coada. Picioarele sunt conice si alungite. De obicei, insectele au sase picioare, dar Smith a dorit sa ofere o naluca cu o portabilitate ridicata si care sa produca vibratii in jurul ei. 


Smith Mossa este usor de pescuit, usor de lansat si are centrul de greutate in partea din spate. Indicat este sa armati aceasta naluca cu un jig flotant produs de Smith si numit Smith Hoptera, dar daca nu aveti asa ceva, atunci puteti folosi un micro jig sau un carlig nelestat, iar pentru carlig cea mai buna optiune este modelul Worm 7 de la Decoy. Carligul se ataseaza in partea din fata si nu ramane decat sa lansati naluca in zonele unde copacii stau deasupra apei. Caderea pe apa a acestei naluci este o atractie pentru diversi rapitori mai ales pentru cei ce asteapta in zonele unde vegetatia este din abundenta pe malul apei. 


Mai trebuie sa stiti ca modelul Mossa a primit recent o noua gama de culori si ca este realizat in doua variante - 4 cm (1,5 grame) si 5,5 cm (2,6 grame). Ambele variante vin in plic cu sase bucati si ambele sunt produse Made in Japan. 


Pentru achizitia Smith Mossa va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI