Smith Fieldream Amber – pentru pasionatii de trout area

Smith Fieldream Amber – pentru pasionatii de trout area

 

Pescuitul in incinte, sau mai bine zis, in pastravarii, cunoscut si ca trout area, a inceput sa prinda din ce in ce mai mult si-n Romania. In general, naluciile folosite pentru trout area sunt bine definite, iar printre cele mai folosite sunt lingurile oscilante.

Una dintre companiile care are sortimente dedicate acestui tip de pescuit este Smith, o celebra firma japoneza, care an de an, ofera tot mai multe modele pentru a da un ajutor pescarilor. Si printre ultimele sale modele de gen este Smith Fieldream Amber, o lingura oscilanta garantata pentru succes 100%. 

 

 

Fieldream Amber este o lingura oscilanta scoasă la vânzare anul acesta si care este realizata in doua gramaje. Este foarte usoara si este realizata pentru a fi pescuita in ape fara curenti. Este tipul de naluca ce ofera vibratii puternice, dar si reflectii chiar si la o recuperare mica. Constructia oscilantei este facuta in asa fel incat ea sa aiba o amplitudine a oscilatiilor in functie de viteza de recuperare drept urmare, Amber a adus multe imbunatatiri pentru pescuitul pastravului in incinte. In timpul recuperarii, Amber opune o rezistenta moderata, iar producatorul recomanda, pentru a avea o eficienta maxima, sa fie recuperata cu o viteza medium-slow. Mai exact, o recuperare mediu-lenta. Insa, ea poate fi recuperata la orice viteza doriti, dar important este sa faceti periodic stopari din varful lansetei. 

Amber vine in doua gramaje - 0,8 si 1,1 grame, ambele avnd lungimea de 23 mm si ambele sunt echipate cu un carlig fara spin numarul 8. Smith ofera aceste oscilante intr-o varietate mare de culori, majoritatea cu doua culori diferite pe ambele fete si dedicate special pescuitului in pastravarii. Mai mult, procesul de vopsire este un patent Smith astfel ca, vopseaua este rezistenta la diverse socuri si foarte rezistenta in timp. 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI