Smith Dia Drop 5,5g – o alta oscilanta japoneza premium

Smith Dia Drop 5,5g – o alta oscilanta japoneza premium

 

In materie de linguri oscilante, compania Smith ofera de ani de zile tot felul de modele care au ca destinatie, in principal, pescuitul la pastrav. Toate au fost reusite in frunte cu Pure, care acum are un demn urmas prin Drop Dia.

Drop Dia este un alt model pe care e bine sa-l luati in calcul, o oscilanta care beneficiaza de toate ingredientele unui produs de top.Are o forma deja clasica, alungita si cu o concavitate care produce oscilatii ample. Atuul acestei linguri este dat de imprimeul pus pe suprafata, care imita solzii unui peste, totul in format 3D.

Forma nalucii este ideala pentru apele in care gasim curenti puternici, dar ea poate fi pescuita la fel de bine si pe lacuri. Producatorul recomanda sa pescuiti aceasta naluca cu o recuperare liniara constanta, dar cu stopari periodice, pentru ca in perioada acelor stopari, lingurita are batai pe laterale si atunci reflexiile sunt la nivel maxim.

Smith Drop Dia este echipat cu un carlig cu spin, are greutatea lungimea de 42 mm si cantareste 5,5 grame, dar acest model este realizat si in variantele de 29mm (3grame) si 36 mm (4grame). Cu toate ca este destinata pescitului la pastrav, aceasta lingura oscilanta poate fi folosita si la pescuitul altor specii de rapitori precum cleanul si bibanul.

Pentru achizitia Smith Drop Dia va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI