Smith Catapy II – o noua “jucarie” pentru somn

Smith Catapy II – o noua “jucarie” pentru somn

 

In viitorul apropiat veti putea gasi si-n Romania, noua "jucarie" realizata de catre compania japoneza Smith, o naluca numita Catapy II.

Catapy II este un topwater de atractie pentru diversi rapitori, care imita o insecta si care are abilitatea de a atrage rapitorii atat prin miscarile sale cu bataie pe laterale, cat si prin vibratiile pe care le produce datorita cupei metalice din dreptul capului. Corpul este fabricat din plastic, este inelat, iar cele doua ancore duble cu care este dotat (model Cultiva SD-36 # 1) sunt fixate printr-un sistem de prindere solid. Aceasta naluca este eficienta si pe timpul noptii datorita unui atuu in plus pe care il are si anume, un orificiu in dreptul ochilor in care se introduce un element chimiofluorescent oferit tot de catre Smith Ltd.

Catapy II are lungimea de 68mm, cantareste 16,2 grame si este destinata pescuitului somnului, dar este la fel de eficienta si la pescuitul stiucii. Mai multe informatii le veti avea in momentul in care naluca va ajunge in magazinul Big Fish.