Smith Camion SR – un hibrid ideal pentru echipament UL

Smith Camion SR – un hibrid ideal pentru echipament UL

 

Un vobler cu numele Camion pare un monstru rezervat rapitorilor de mari dimensiuni, dar japonezii de la Smith nu au luat in calcul limba romana si l-au conceput pentru pescuitul pastravilor, mai ales, pe rau.

Ei bine, Camion SR este un vobler destinat pescuitul cu echipament UL, unul de tip crankbait, cu un format hibrid si care are un corp supradimensionat. A fost conceput pentru a putea fi pescuit cu lejeritate atat in raurile ce au curenti puternici, cat si in zonele unde curentii sunt slabi, dar la fel de bine se descurca si daca veti pescui pe lac. Stabilitatea si miscarile interesante se datoreaza si bilelelor interioare din tungsten, bile care in acelasi timp produc sunete de atractie pentru rapitori. Aceasta naluca este bine echilibrata si poate fi aruncata la distante mari cu multa precizie, producatorul calculand ca poate fi lansata pana la o distanta de 20 metri.

 

Smith Camion SR este un vobler floating, de tip shallow water adica, destinat pentru a evolua in ape mici, cu scufundare intre 0,2 si 0,8 metri. Acest vobler poate fi pescuit la orice viteza de recuperare si retineti ca la o viteza mica de recuperare are miscarile unui peste ranit, iar la o recuperare cu o viteza mare, se comporta precum un peste ce incearca sa scape de atacul pradatorului, oferind batai puternice pe laterale. Retineti insa ca naluca se comporta cel mai bine la o viteza de recuperare mica. Are lungimea de 32 mm, cantareste 2,5 grame si este armat cu doua ancore. Din punct de vedere vizual, Camion SR arata tipic pentru un produs conceput si fabricat in Japonia, cu ochi 3D, barbeta de calitate si cu o gama de culori perfecta pentru toate tipurile de apa. Combinatiile de culori sunt superbe, iar tehnica de vopsire este impecabila.

Camion are si varianta DR (Deep runner), care se scufunda la adancime mai mare, pana la 1,2 metri, are aceiasi lungime - 32 mm, dar cantareste 2,7 grame. Si daca ambele variante au fost concepute pentru a prinde pastravi, puteti folosi Camionul si la capturarea altor specii de rapitori de talie mica precum cleanul, lipanul si bibanul.

Pentru achizitia Smith Camion SR va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI