SMITH Buch Special – o oscilanta “imbracata” in aur si argint

SMITH Buch Special – o oscilanta “imbracata” in aur si argint

 

Printre ultimele modele puse in vanzare de catre compania Smith, special pentru piata japoneza, se numara si Buch Special, dar care in Japonia are denumirea si de Buch Spesial. Este o alta lingura oscilanta dedicata pescuitului la pastrav, in special pentru cel pe rauri si este inca un produs care ofera calitatea tipica japoneza. 


Are o forma alungita, cu o ondulatie in partea din fata, iar un lucru de luat in calcul este pozitionarea gaurilor pentru inele, care au fost pozitionate cat mai aproape de buza ambelor parti ale oscilantei. Astfel, cei de la Smith au facut posibila instalarea unor inele despicate de dimensiuni mai mici, iar pentru acest model a fost folosit numarul 4, care poate fi usor de desfacut folosind clesti normali. 


Un alt lucru important de stiut despre Buch Special este faptul ca japonezii au tratat baza corpului cu aur si argint sterling, acesta din urma fiind un un aliaj de argint, alcătuit din aproape 92, 5% argint fin și 7,5% alte metale, precum cupru. Pe de alta parte, oscilanta este vopsita manual in multe combinatii de culori (fie aceiasi culoare sau diferite pe fata si pe spate), valabile pentru toata perioada anului atat pentru ape curate, cat si tulburi.

Smith Buch Special are trei variante - 10 grame (lungime 56mm), 18 g (67mm) si 24 g (83 mm), niciuna nefiind armata cu ancora sau carlig. Drept urmare, Smith va lasa posibilitatea sa alegeti singuri ce doriti sa aveti, ancora sau carlig, dar si marimea pe care o preferati.

 

Pentru achizitia Smith Buch Special va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI