SMITH AR-HD 45HS – un hibrid pentru adancimi mari

SMITH AR-HD 45HS – un hibrid pentru adancimi mari

 

O combinatie rotativa-vobler a avut ca rezultat modelul numit AR-HD, totul fiind creatia lui Hiro Yuki Motoyama, un celebru designer, dar si pescar japonez. Era de asteptat ca tot japonezii sa propuna o astfel de naluca, care a aparut in cele din urma sub emblema Smith, o naluca ce intra in categoria hibrid.

 

Smith AR-HD 45HS are corpul unui vobler si este cumva asemanator cu modelul Troutin Wavy. In partea din fata i-a fost atasata o paleta de rotativa, chiar paleta celebrului model AR-S, iar pentru a balansa produsul, japonezii au folosit de o bila de tungsten. Drept urmare, greutatea a crescut cu aproximativ 0,9 g, iar scufundarea se efectueza in aceste conditii mult mai repede.

Este un minnow conceput pentru pescuitul pe rau, dar poate fi pescuit la fel de bine si pe lac. A fost conceput pentru pescuitul pastravului, dar fara nicio problema il puteti folosi si pentru pescuitul la clean sau biban.

Smith AR-HD 45HS are lungimea totala de 6,2 cm (corpul are 45mm), cantareste 5,7 grame si este armat cu doua ancore japoneze, ancore pe care le puteti scoate si sa le inlocuiti cu carlige debarbetate. Gama de culori este onorabila si, per total, acest hibrid chiar este o naluca de luat in seama mai ales cand pescuiti in zone montane.

Pentru achizitia Smith AR-HD 45HS va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Smith AICI